Opleiding Kind- & Gezinscoach

De opleiding Kind- & Gezinscoach leidt je op tot een vakbekwame kindercoach met de mogelijkheid tot het starten van een eigen praktijk. Kindercoach is een opkomend beroep. In de afgelopen jaren zie steeds meer praktijken ontstaan. De vraag naar deze vorm van hulp is dan ook enorm gegroeid.

Eenjarige opleiding tot kindercoach

Tijdens deze opleiding van 1 jaar leer je wat het beroep kindercoach inhoudt. Je leert jezelf coachen om een betere coach te worden. Daarnaast ontdek je hoe de ontwikkeling van een kind van 0 tot 16 jaar eruit ziet om zo het gedrag van een kind te kunnen begrijpen. In het coaching traject nemen de opvoeders een belangrijke rol in, dus leer je hoe je hen kunt coachen. Ook krijg je vaardigheid in het gebruiken van verschillende coachingsmethodes en om er zelf één te ontwikkelen die bij jou past.

Training Sterk in Gevoel & Gedrag

Als laatst leer je om trainer te zijn van onze Sterk in Gevoel & Gedrag training. Dit is een weerbaarheidstraining voor kinderen. Je leert om in groepsverband aan de slag te gaan met verschillende leerdoelen van kinderen, om ze te begeleiden tijdens hun ontwikkeling.

Modules opleiding tot Kind- en Gezinscoach

De opleiding bestaat uit 6 modules. Iedere module heeft 2 lesdagen, een praktijkopdracht en een afsluitende toets. De lesdagen zijn klassikaal en worden in Roosendaal gegeven. De praktijkopdrachten worden uitgevoerd in onze praktijk en de toets is digitaal.

De kosten van de opleiding zijn € 1.895,- dit is inclusief:

Meer informatie over deze opleiding of je aanmelden?Meer informatie over deze opleiding? Kijk dan op onze opeidingen website www.student-en-coach.nl of mail je vraag naar info@kidsencoach.com

© Kids & Coach | Klachtenregeling en Clientenraad